Britax Bilbarnstol Dualfix i-Size Storm Grey
Pris
6281 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A230685

EAN: 4000984159042

Britax Bilbarnstol Dualfix i-Size Storm Grey
Grupp 0+/1, vikt: 0 - 18 kg, ålder: från födseln upp till ca 4 år.

DUALFIX i-SIZE är vår mest flexibla bilbarnstol och kan användas upp till 4 års ålder (105 cm). Bilbarnstolen erbjuder bästa komfort för såväl barn som föräldrar. DUALFIX i-SIZE kan vridas 90 grader, vilket gör det riktigt enkelt att lyfta in och ta ut ditt barn – du bara vrider stolen mot bildörren. DUALFIX i-SIZE förenar säkerhet och modern design – allt för att göra resandet enkelt och tryggt för dig och ditt barn.

Bra att veta: DUALFIX i-SIZE har blivit testad av ADAC (ADAC Motorwelt 06/2018) och fick betyget “BRA” samt betygspoäng 2,1.

Med DUALFIX i-SIZE sitter ditt barn bekvämt under hela resan
Ditt barn växer cirka 52 cm under de fyra första åren. Under denna tid hinner hen växa ur hela åtta klädstorlekar, men DUALFIX i-SIZE erbjuder skön sittkomfort ända upp till fyra års ålder. Bilbarnstolen har flera lutningslägen, utökat benutrymme för de lite större barnen och kan dessutom fällas till en bekväm och ergonomisk sittposition för de allra minsta. Med andra ord: ultimat komfort under de första fyra åren av ditt barns liv.

Betryggande säkerhet – varje dag
Ditt barns trygghet är vår högsta prioritet och därför kompromissar vi aldrig när det gäller säkerhet. Våra interna säkerhetsstandarder är strängare än den nuvarande standarden ECE R 129 (i-Size) kräver. DUALFIX i-SIZE är utrustad med flera innovativa säkerhetsfunktioner, till exempel det överlägsna sidokrockskyddet SICT inside, som innebär att ett specialtillverkat stålelement infogas i bilbarnstolen, och vårt patenterade Pivot Link ISOFIX System. På så sätt kan du alltid vara säkert på att ditt barn får ett optimalt skydd vid en eventuell olycka, oavsett om din bil blir påkörd framifrån, bakifrån eller från sidan.

Tysk kvalitet
För oss är det en självklarhet att produktutveckling och produktion bör ligga så nära varandra som möjligt. DUALFIX i-SIZE har utvecklats, designats och tillverkats i Tyskland, och innan bilbarnstolen godkändes genomgick den flera grundliga tester i vårt egna, moderna krocktestcenter. Därför kan vi garantera alla våra kunder högsta möjliga kvalitet – inte bara vad gäller själva stolens säkerhet, utan också för klädsel och andra textilier som alla tillverkas i Europa. Allt för att våra barn ska färdas tryggt i trafiken.

Produktegenskaper:

360-Grader rotation
Tack vare 360-Grader rotation kan du enkelt rotera den och välja mellan att låta barnet åka bakåtvänt för att senare kunna åka framåtvänd. Det gör det även enklare för barnet att kliva i och ur bilen. Det underlättar även för dig när du ska spänna fast barnet.

Justerbar rotationsbåge
Rotationsbågen hjälper inte bara till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka, utan den kan också justeras upp till hela 8 grader. Detta gör att du enkelt kan justera rotationsbågen mot bilsätets ryggstöd och därmed utöka barnets benutrymme med 10%.

Överlägset sidokrockskydd
Det integrerade SICT inside ger ditt barn ett överlägset skydd vid en eventuell sidokrock. SICT inside absoberar krockkraften och skyddar ditt barn från yttre påverkan. Du behöver inte justera eller anpassa någonting – SICT inside är redan installerat och aktiveras automatiskt vid behov.

Britax Römer Pivot Link System
Vid en eventuell olycka leder vårt patenterade pivot link-system först krafterna nedåt, mot bilsätet och sedan mjukt framåt. Detta minskar risken för nack- och huvudskador väsentligt.

Åk bakåtvänt längre
Bakåtvända bilbarnstolar ger det bästa skyddet vid en frontalkrock som är den vanligaste typen av trafikolyckor. I en bakåtvänd bilbarnstol riktas krockkraften vid en frontalkrock mot stolens baksida, och övrig energi fördelas jämnt över barnets huvud, nacke och överkropp. I en framåtvänd bilbarnstol fördelas å andra sidan krockkraften ojämnt över hela bilbarnstolen och förankringssystemet, vilket kan leda till att barnet utsätts för större krockkrafter vid kollision. Vi på Britax rekommenderar därför att alla barn ska sitta bakåtvänt i bilen så länge som möjligt, helst upp till 4–5-års ålder.

Flera lutningslägen
Det är viktigt att ditt barn sitter skönt. Den här bilbarnstolen kan du använda både för framåtvänt och bakåtvänt åkande och enkelt luta i flera olika lägen.

Djupa sidokrocksskydd
Våra djupa, mjukt vadderade sidokrocksskydd fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. På så sätt minskar skaderisken ytterligare.

V-format nackstöd
Vårt V-formade nackstöd är speciellt utformat för att kontrollera ditt barns huvudrörelser. Stödet garanterar optimalt skydd vid en eventuell sidokrock, samtidigt som det ger maximal komfort. Du justerar enkelt både nackstöd och sele från stolens framsida så de passar perfekt till ditt barns längd.

Skyddande axelbandsmuddar i mjuk neopren
Våra nya, mjuka axelbandsmuddar i neopren sitter skönt mot ditt barns bröstkorg. De hjälper till att minska barnets rörelser i händelse av en krock och gör fempunktsselen ännu bekvämare. Dessutom är de enkla att ta av utan att det påverkar selen – smidigt när det är dags för tvätt!

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Höj- och sänkbart stödben
Stödbenet ger bilbarnstolen extra stabilitet via bilens golv. Det minimerar den tippande och roterande rörelsen, och minskar den framåtriktade kraft som ditt barn utsätts för vid en eventuell krock, vilket innebär ett ökat skydd. För att garantera en säker installation kan stödbenet justeras till exakt den höjd som passar bäst i din bil. Indikatorn, som är enkel att avläsa, visar när stödbenet står stabilt mot bilens golv.

Avtagbart överdrag
En bilbarnstol ska tåla mycket. Drycker kan spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har vi tagit fram ett överdrag som tål maskintvätt och dessutom är riktigt enkelt att sätta på och ta av – du behöver inte ens knäppa upp selen för att avlägsna skyddet.

Tekniska uppgifter:
  • Montering i bilen: isofix med stödben
  • Installation: bakåtvänd från 0-105 cm och framåtvänd från 60-105 cm.
  • Mått (H/B/D): 48 x 44 x 74 cm
  • Vikt: 15 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Bilbarnstol Dualfix i-Size Storm Grey
5
109 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 89
 
4 Stjärnor
| 16
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Bilbarnstol Dualfix i-Size Storm Grey
Britax Bilbarnstol Dualfix i-Size Storm Grey
6281 kr