10% på barnrum 🛏️
10% på barnrum 🛏️
Kopiera rabattkoden:
VMA12760
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Kids Collective Babymadrass 70x140 cm KOKOS med quiltat aloe vera-överdrag, 10 cm hög vit med påslakan
Tillfälligt slutsåld

Kids Collective Babymadrass 70x140 cm KOKOS med quiltat aloe vera-överdrag, 10 cm hög vit med påslakan


Storleksguide Efterfråga storlek

Pris
1116 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A429063

Kids Collective Babymadrass 70x140 cm KOKOS med quiltat aloe vera-överdrag, 10 cm hög vit med påslakan
Texten har översatts automatiskt.
Vår KOKOS baby- och barnmadrass för kräsna och naturmedvetna föräldrar. Med hjälp av ett högkvalitativt kokoslager har vi tagit fram en barnmadrass som klarar upp till 60 kg. Den andas, anpassar sig väl till barnets kropp tack vare sin höga punktelasticitet och är naturligtvis lätt att rengöra om något går fel - tack vare det avtagbara överdraget. Den är lämplig för sido-, mag- och ryggsovare, har en fuktreglerande effekt, avleder värme och ger våra barn en helt igenom vilsam sömn. Så att nätterna blir fridfulla och morgnarna kan börja med full energi. Som tillval med påslakan av 100% bomull

  • COCONUT FOR CHILDREN: Eco 5-certifierad konstruktion bestående av ett något fastare kokoslager och stödjande kallskum.
  • ALOE VERA-ÖVERDRAG: Det högkvalitativa quiltade överdraget (200 g/m²) är genomdränkt med aloe vera, vilket gör överdraget mysigt, mjukt, andningsbart och särskilt hudvänligt. Avtagbart och tvättbart i 60 grader vid spill.
  • OPTIMAL LUFTCIRKULATION: Kombinationen av kokosnöt, kvalitetsskum och högkvalitativt aloe vera-överdrag garanterar optimal luftcirkulation och därmed vilsam sömn för ditt barn. Fukt absorberas snabbt.
  • EUROPEISK KVALITETSPRODUKT: Vi tillverkar i hjärtat av Europa med 50 års erfarenhet av tillverkning av baby- och barnmadrasser. Som föräldrar vet vi att en god natts sömn är det viktigaste för våra små.
  • BÄSTA SÖMN FÖR DITT BARN: Testad av kräsna föräldrar. Med sin flerskiktskonstruktion och de bästa naturmaterialen uppfyller den här madrassen alla krav på perfekt sömn för barn.

Materialinnehåll: 100% polyuretan

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Kids Collective Babymadrass 70x140 cm KOKOS med quiltat aloe vera-överdrag, 10 cm hög vit med påslakan
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare