10% på barnrum 🛏️
10% på barnrum 🛏️
Kopiera rabattkoden:
VMA12760
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Kids Collective Barnmadrass AERO PLUS med ventilationsremsor 10 cm hög, babymadrass 70 x 140 vit utan påslakan
Tillfälligt slutsåld

Kids Collective Barnmadrass AERO PLUS med ventilationsremsor 10 cm hög, babymadrass 70 x 140 vit utan påslakan


Storleksguide Efterfråga storlek

Pris
805 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A428942

Kids Collective Barnmadrass AERO PLUS med ventilationsremsor 10 cm hög, babymadrass 70 x 140 vit utan påslakan
Texten har översatts automatiskt.
Vår baby- och barnmadrass Aero Plus har utvecklats speciellt för kräsna föräldrar. Den kombinerar ett högkvalitativt aloe vera-överdrag med en öppenporig yta som är quiltad med en klimatfleece för att skapa en madrass med enastående andningsförmåga. Detta garanterar optimal luftcirkulation och därmed ett behagligt sängklimat utan värme- eller fuktansamlingar. Den är också robust och tålig, konstruerad för en vikt på upp till 60 kg, och är därför lämplig för sido-, mag- och ryggsovare. De fuktreglerande och värmeavledande egenskaperna ger dina barn en helt igenom vilsam sömn. Nätterna blir lugna och morgnarna kan inledas med full energi.

Kids Collective . När barn älskar att sova.

Vårt löfte:
Vi producerar i centrala Europa och utför regelbundna och strikta kvalitetskontroller. Vi känner våra samarbetspartners personligen sedan många år tillbaka. Vi tar till oss av kundernas feedback och vidareutvecklar ständigt våra produkter. Från föräldrar för föräldrar. Vi vill att våra barn ska få en vilsam natts sömn och börja varje morgon med maximal energi. Det är vad den här madrassen är gjord för.

  • GOD BODY ADAPTATION: Punktelastisk kallskumsmadrass med en perfekt harmoniserad fasthetsnivå för barn. Madrassen anpassar sig väl till barnets kropp i alla lägen.
  • OPTIMAL LUFTCIRKULATION: Andningsbart kvalitetsskum, ventilationsremsor på sidorna och högkvalitativt aloe vera-överdrag - bättre än så här blir det inte!
  • ALOE VERA-ÖVERDRAG: Det särskilt högkvalitativa överdraget (200 g/m²) är infuserat med aloe vera, vilket gör överdraget mysigt, mjukt, andningsbart och särskilt hudvänligt. Avtagbart och tvättbart i 60 grader vid spill.
  • EUROPEISK KVALITETSPRODUKT: Vi tillverkar i hjärtat av Europa med 50 års erfarenhet av tillverkning av baby- och barnmadrasser.
  • BÄSTA SÖMN FÖR DITT BARN: Testad av kräsna föräldrar. Eco 5-certifierad och med ventilationsremsor för maximal luftighet.

Materialinnehåll: 100% polyuretan

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Kids Collective Barnmadrass AERO PLUS med ventilationsremsor 10 cm hög, babymadrass 70 x 140 vit utan påslakan
4
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare