MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
Hållbar
Pris
3995 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A337777

EAN: 8712930177050

MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
Texten har översatts automatiskt.
Som föräldrar vill vi ge våra barn den bästa starten i livet. Maxi-Cosi Inga kompromisser eller halvmesyrer; Mica Pro Eco levererar till 100 %. Tack vare den bekväma sätesreduceringen kan den användas redan från födseln och tills ditt barn är 4 år gammalt. Med denna 360-graders roterande bilbarnstol kan du resa i den säkraste bakåtvända positionen i fyra år. Den lättanvända 5-punktsselen ser till att ditt barn alltid är säkert och skyddat, oavsett om det är nyfött eller litet.

Säkerheten
För föräldrar finns det inget viktigare än sina barns säkerhet och komfort. Mica Pro Eco är måttet på allt. Denna bilbarnstol för barn från födseln uppfyller de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och är tillverkad av 100% mjuka, återvunna tyger, vilket gör den till det bästa miljövänliga valet för föräldrar. Sidokrockskyddet G-CELL 2.0 lägger till ett extra lager av skydd och ger maximalt skydd med förbättrad 3D-multivinkelkrockabsorption för att garantera ditt barns säkerhet.

Enkel att använda
Mica Pro Eco är en 360-graders bilbarnstol som är utformad för komfort. Tack vare Easy-in-bältessystemet går det otroligt snabbt och enkelt att sätta in och ta ut ditt barn i bilen varje dag. Den integrerade FlexiSpin-rotationen gör Mica Pro Eco till en 360° roterande bilbarnstol som du kan använda med bara en hand. Den är snabb och enkel att montera med hjälp av ISOFIX-fästet och stödbenet ger stabilitet. Som den första hållbara bilbarnstolen i sitt slag gör den svängbara bilbarnstolen Mica Pro Eco ditt beslut enkelt.

Åldersintervall
Som föräldrar vill vi ge våra barn den bästa starten i livet. Inga kompromisser eller halvmesyrer - den svängbara bilbarnstolen Mica Pro Eco levererar 100 %. Tack vare den bekväma sitsreduceringen kan den användas från födseln tills ditt barn är 4 år gammalt. Med den här 360-gradigt svängbara bilbarnstolen kan du resa i den säkraste bakåtvända positionen i fyra år. Oavsett om barnet är nyfött eller litet, ser den lättanvända 5-punktsselen till att ditt barn alltid är säkert och skyddat.

Funktioner för komfort
Den svängbara bilbarnstolen Mica Pro Eco erbjuder mer komfort än någon annan Mica tidigare. Med förbättrade lutningsvinklar ger den ditt barn den bästa sovkomforten i sin klass på resan. Med större ClimaFlow-insatser och ventilerande tyger som maximerar luftcirkulationen kommer ditt barn alltid att ha en behaglig temperatur. Med de olika lutningslägena och den extra stoppningen kan du vara säker på att ditt barn alltid kommer att vara välstoppat och bekvämt i denna bilbarnstol från födseln. Ett barn som sitter bekvämt innebär att föräldrarna inte behöver oroa sig när de reser med bil.

Information om produkten:
  • Bakåtvänd (från födseln) och framåtvänd (från 15 månader) upp till 4 års ålder
  • Integrerad ISOFIX-bas med stödben
  • Rotationslås för säker bakåtvänd transport
  • FlexiSpin 360-graders rotation med en hand
  • "Easy-in"-bältessystem
  • Audiovisuell installationsfeedback
  • Avtagbart och tvättbart överdrag
  • ClimaFlow temperaturreglering
  • Flera lutningslägen och klassens bästa lutningsvinkel för maximal sovkomfort
  • Extra bekväm vadderad sits med mjuk babyinsats och överdrag av lyxiga återvunna tyger
  • Bekvämt inlägg för nyfödda
  • Höjdjusterbar sele och nackstöd
  • Integrerad sidoskyddsteknik G-CELL 2.0
  • i-Size-säkerhet
  • 100 % återvunna EcoCare-tyger
Tekniska detaljer:
  • Vikt: 14,7 kg
Omfattning av leveransen:
  • Bilbarnstol med integrerad ISOFIX-bas med stödben
  • Insats för nyfödd
  • Sponsrad

    product_detail_ad

    Tillbehör

    Hållbarhet

    Återvunnet material

    Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

    Fraktinformation

    Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

    Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

    Service

    Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

    Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

    Klicka här för mer information!

    Märke

    Maxi Cosi

    MAXI COSI – Banbrytande säkerhet för ditt barn

    MAXI COSI har utvidgat sitt sortiment av baby- och barnprodukter ända sedan 1994 när märket köptes av kanadensiska Dorel Industries Inc. För att just säkerhet är en hjärtesak för MAXI COSI klarar deras bilbarnstolar även de striktaste europeiska säkerhetstesten. Tack vare fokusen på säkerhet är MAXI COSI idag en av de ledande märkena i världen när det gäller bilbarnstolar,  barnvagnar och bärselar. MAXI COSI är märket som har något att erbjuda alla barn ända från födseln upp till skolåldern.


    Omdömen

    Produktomdömen från våra kunder: MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
    5
    287 Produktomdömen
     
    5 Stjärnor
    | 240
     
    4 Stjärnor
    | 45
     
    3 Stjärnor
    | 0
     
    2 Stjärnor
    | 0
     
    1 Stjärna
    | 2
    Vad är eKomi?

    100% äkta feedback från kunder

    Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

    Våra bästsäljare

    MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
    MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
    3995 kr