SCHILDKRÖT® Crossboccia® Familjepaket tävlingspilar

SCHILDKRÖT® Crossboccia® Familjepaket tävlingspilar


Pris
743 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333461

EAN: 4250807900515

SCHILDKRÖT® Crossboccia® Familjepaket tävlingspilar
Texten har översatts automatiskt.
Schildkröt Crossboccia® Family Pack Race Arrow bygger på grundidén med boccia och petanque, som är en av världens äldsta sporter och som var känd redan 500 f.Kr.

Sedan dess har denna sport varit mycket populär över hela världen. Oavsett om det är från femte våningen till bakgården eller över en mur till trappan - det finns inga gränser för kreativiteten med Crossboccia®. Avsatser, fönsterbrädor, fontäner eller parkbänkar är nu dina allierade i kampen om segern. De granulatfyllda Crossboccia®-bollarna är utformade för de höga kraven i denna trendsport för utomhusbruk. Efter en lerig session kan bollarna enkelt rengöras för hand för att få fram de färgglada mönstren igen. Ålder och kondition spelar ingen roll i den här roliga sporten, där mottot är "Lätt att lära sig, svårt att bemästra." Den färgglada Crossboccia PRO-serien imponerar med sina fräcka mönster och höga kvalitet. De robusta bollarna är perfekta för alla trottoarer, flyter på vatten och studsar till och med från vattenytor. Dina Crossboccia®-bollar kan enkelt tvättas för hand. Rengör med lite tvål, skölj, torka och bollarna är redo för nästa användning. Det mjuka materialet i bollarna minimerar risken för skador vid spel och är även lämpligt för små barn. Oavsett om det är i trappor, över en vägg som ett räcke eller från 10:e våningen till bakgården, är PRO-serien det optimala spelet för freestyle-versionen och är också godkänd för officiella turneringar. Bli ett proffs med Crossboccia® PRO.

Schildkröt Det tyska varumärket är över 100 år gammalt och anses vara uppfinnaren av bordtennisbollen. Schildkröt Idag erbjuder man, förutom bordtennis, även en mycket omfattande kollektion med roliga sporter och anses vara marknadsledande inom detta område.

Produktinformation:
  • Mått (diameter): 8 cm
  • Vikt: 115 g
  • Material: Polyester, plastgranulat
  • Ingår i setet: 4 x 3 spelbollar och 1 målboll
  • Setet levereras i en bärväska av nät
  • Ålder: från 3 år

  • Sponsrad

    product_detail_ad

    Fraktinformation

    Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

    Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

    Omdömen

    Produktomdömen från våra kunder: SCHILDKRÖT® Crossboccia® Familjepaket tävlingspilar
    5
    10 Produktomdömen
     
    5 Stjärnor
    | 8
     
    4 Stjärnor
    | 2
     
    3 Stjärnor
    | 0
     
    2 Stjärnor
    | 0
     
    1 Stjärna
    | 0
    Vad är eKomi?

    100% äkta feedback från kunder

    Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

    Våra bästsäljare

    SCHILDKRÖT® Crossboccia® Familjepaket tävlingspilar
    SCHILDKRÖT® Crossboccia® Familjepaket tävlingspilar
    743 kr