SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
Pris
1142 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333939

EAN: 4000885106909

SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
Texten har översatts automatiskt.
Schildkröt kommer även att fokusera på longboards i framtiden!

Den trendiga freeride-formen 41" (104 cm x 24 cm) är utrustad med ett sänkt däck av 9-lagers limmat lönnträ. Tack vare drop-through-tekniken förskjuts tyngdpunkten långt nedåt. Board Det gör att cykeln ligger stadigt på vägen och ger ett stabilt grepp även i högre hastigheter. Den finkorniga, svarta griptapen med logotyptryck ger ett säkert grepp. Style De två nya designerna "Cool Chimp" och "God Feather" kombinerar kvalitet och . Andra höjdpunkter är de svarta pulverlackerade 7" aluminiumtruckarna med färgade bussningar, de svarta 70 x 51 mm PU-hjulen för bästa köregenskaper (hårdhetsgrad 88-A) och de högkvalitativa ABEC 11-kullagren. Den maximala belastningen är 100 kg. Schildkröt De två nya longboardbrädorna är perfekta för vardagsbruk, även på längre sträckor, tack vare sina utmärkta köregenskaper.

Schildkröt Det tyska varumärket är över 100 år gammalt och anses vara uppfinnaren av bordtennisbollen. Schildkröt Idag erbjuder man, förutom bordtennis, även en mycket omfattande kollektion med roliga sporter och anses vara marknadsledande inom detta område.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 104 x 24 x 10 cm
  • Board Material: Lönnträ - Kina
  • Material hjul: PU-hårdhet 80A
  • Belastningskapacitet: 100 kg
  • Ålder: från 8 år

OBSERVERA!
Läs och följ instruktionerna före användning / Använd endast med lämplig skyddsutrustning / Använd inte i vägtrafik / Använd endast av en person / Vuxenövervakning rekommenderas starkt

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
1142 kr