Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Britax Römer Diamond Kidfix i-Size Golden Barnstol Cognac
Britax Römer Diamond Kidfix i-Size Golden Barnstol Cognac
Tillfälligt slutsåld

Pris
2977 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313325

EAN: 4000984312126

Britax Römer Diamond Kidfix i-Size Golden Barnstol Cognac
Texten har översatts automatiskt.
i-Size / höjd: 100 till 150 cm, vikt: 15 till 36 kg, ålder: från ca 3,5 till 12 år

Kidfix i-Size i-Size The är godkänd enligt den nya standarden och är vår hittills säkraste modell i den populära Kidfix-serien*. Varje detalj har utformats för att ge ditt barn bästa möjliga skydd i alla lägen. Utmärkta säkerhetsfunktioner som XP-PAD, Secure-Guard och SICT, i kombination med den nyutvecklade sittytan, skyddar ditt barn på bästa möjliga sätt vid alla typer av olyckor.

Kidfix Britax Römer *Säkrast hittills i interna säkerhetstester, 2021

Funktionalitet möter komfort
Kidfix i-Size Maximal komfort och funktionalitet är alltid ombord med De mjuka, vadderade tygöverdragen och de noggrant placerade ventilationshålen i skalet säkerställer att ditt barn alltid sitter bekvämt, även under långa bilresor. Design Kidfix i-Size Den smala sitsen gör det möjligt att montera tre säten i baksätet i många fordon, och praktiska markeringar hjälper till att justera nackstödet till rätt höjd varje gång.

Hållbar kvalitet - ansvar för den värld där våra barn växer upp
Kidfix i-Size Our är cirka 1,3 kg lättare än sin föregångare. Den tillverkas i vår fabrik i Tyskland - det gör att vi kan skapa effektivare transportvägar och skydda vår miljö. Kidfix i-Size För förpackningen av Our använder vi endast hållbara, växtbaserade påsar och kartonger som är tillverkade av återvunnet material från ansvarsfulla källor. På så sätt skyddar vi miljön och förbättrar vår CO2-balans. Även etiketterna på produkterna är biologiskt nedbrytbara så att inga mikroplaster kommer in i ekosystemet.

Produktens egenskaper:

Skydd tack vare högt ryggstöd
Våra bilbarnstolar med ryggstöd skyddar ditt barn på tre sätt: Sittskalet skyddar ditt barn från huvud till höfter, särskilt vid en sidokollision. Samtidigt ser de övre och nedre bältesguiderna till att bilbältet sitter på rätt plats och det vadderade nackstödet ger säkerhet och komfort för barnets huvud och nacke.

Komfort som en vetenskap
Kidfix i-Size Våra ingenjörer har analyserat och testat många modeller av människokroppen för att säkerställa att the new är lika bekväm för yngre och äldre barn. Resultatet är optimerad ergonomi och avkopplande åkturer för hela familjen.

Omdesignad sätesyta för optimalt skydd vid en eventuell kollision
I nära samarbete med ledande biltillverkare har sätet omarbetats för att minska krafterna som verkar på nackområdet med upp till 10%*.

*Interna Britax-tester med en Q10-docka med samma längd och vikt som ett genomsnittligt 10-årigt barn

Unikt skydd för nacke och bröstkorg
Trots god planering och försiktig körning är man aldrig beredd på en kollision. Britax Römer För att skydda ditt barns känsliga nackparti har vi utvecklat en stötdämpande skumkudde - XP-PAD. Den hindrar barnets haka från att slå i bröstkorgen och minskar därmed krockkrafterna med upp till 30 %*. Detta minskar huvudets rörelse framåt och skyddar nacken. Samtidigt skyddar den bekväma stoppningen mot säkerhetsbältets kanter.

Britax Römer *Baserat på testserie 2019

Skydd mot sidokollision - SICT
I händelse av en sidokollision är ditt barn optimalt skyddat tack vare vår sidokollisionsskyddsteknik (SICT). Detta beror på att de krafter som ditt barn utsätts för vid en sidokollision dels avleds från barnet, dels dämpas innan de når barnet. För att säkerställa att ditt barn är optimalt skyddat bör du använda SICT-tekniken på den sida som vetter mot dörren. SICT minskar de krafter som verkar vid en sidokollision med upp till 40 %*.

Römer *Britax interna säkerhetstester och simuleringar

Lätt justerbart, ergonomiskt huvudstöd
Huvudstödet har utvecklats för att vara särskilt bekvämt för äldre barn. Det kan enkelt justeras till rätt position. Praktiska markeringar på baksidan hjälper till att hitta rätt inställning varje gång stolen flyttas mellan olika bilar eller används av olika barn.

Ventilation
Omsorgsfullt placerade ventilationshål säkerställer effektiv luftcirkulation så att ditt barn alltid har det bekvämt, även under långa bilresor.

Tre barnstolar bredvid varandra
Design Kidfix i-Size Tack vare den smala och kompakta modellen kan upp till tre barnstolar monteras bredvid varandra i baksätet på många fordon.

Avtagbart överdrag
Ibland kan det bli ganska kaotiskt i bilen. Det är lätt att spilla något att dricka eller så kan ditt barn må illa av att köra. Med detta i åtanke har vi utvecklat ett överdrag som kan maskintvättas och som är lätt att ta bort. Det innebär att du snabbt kan få sätet rent igen - och du kan ge dig ut på vägarna igen.

Tekniska data:
  • Isofix Monteringsalternativ i bilen: bilens eget 3-punktsbälte eller och bilens eget 3-punktsbälte
  • Montering: Framåtvänd montering 100 till 150 cm
  • Mått (höjd x bredd x djup): 63 - 83 x 48 x 42 cm
  • Vikt: 6,7 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
234 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Römer Diamond Kidfix i-Size Golden Barnstol Cognac
5
441 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 381
 
4 Stjärnor
| 54
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare