10% på barnrum 🛏️
10% på barnrum 🛏️
Kopiera rabattkoden:
VMA12760
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Kids Collective Barnmadrass 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera-överdrag, 10 cm hög vit utan påslakan
Tillfälligt slutsåld

Kids Collective Barnmadrass 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera-överdrag, 10 cm hög vit utan påslakan


Storleksguide Efterfråga storlek

Pris
1798 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A429056

Kids Collective Barnmadrass 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera-överdrag, 10 cm hög vit utan påslakan
Texten har översatts automatiskt.
Vår Royal baby- och barnmadrass för kräsna föräldrar erbjuder inte bara enastående komfort, utan också robusthet - den kan bära upp till 60 kg, vilket gör den idealisk för växande barn. Med hjälp av naturmaterial av högsta kvalitet har vi utvecklat en lyxig madrass med ett stödjande latexlager och ett aloe vera-överdrag. Den andas, anpassar sig perfekt till barnets kropp och kännetecknas av naturlatexens enastående elasticitet och hållbarhet. Hygienen har inte heller försummats: det avtagbara överdraget är lätt att rengöra om något skulle gå fel. Madrassen är lika lämplig för sido-, mag- och ryggsovare, har en fuktreglerande effekt, avleder värme och utlovar en helt igenom vilsam sömn. Nätterna är fridfulla och du kan börja morgonen full av energi. Ett matchande påslakan i 100% bomull finns som tillval.

Kids Collective . När barn älskar att sova.

Vårt löfte:
Vi producerar i centrala Europa och utför regelbundna och strikta kvalitetskontroller. Vi har känt våra partners personligen i många år. Vi tar kundernas feedback på allvar och vidareutvecklar ständigt våra produkter. Från föräldrar för föräldrar. Vi vill att våra barn ska få en vilsam natts sömn och börja varje morgon med maximal energi. Det är vad den här madrassen är gjord för.

  • LATEX ROYAL: Eco 5-certifierad flerskiktskonstruktion med ett lager naturlatex och stödjande kallskum. Bestäm vilken fasthetsnivå som är bäst för ditt barn med den här vändbara madrassen.
  • ALOE VERA-ÖVERDRAG: Det särskilt högkvalitativa överdraget (200 g/m²) är infuserat med aloe vera, vilket gör överdraget mysigt, mjukt, andningsbart och särskilt hudvänligt. Avtagbart och tvättbart i 60 grader vid spill.
  • OPTIMAL LUFTCIRKULATION: Kombinationen av naturlatex, kvalitetsskum och högkvalitativt aloe vera-överdrag garanterar optimal luftcirkulation och därmed en vilsam sömn för ditt barn. Fukt absorberas snabbt.
  • EUROPEISK KVALITETSPRODUKT: Vi tillverkar i hjärtat av Europa med 50 års erfarenhet av tillverkning av baby- och barnmadrasser. Som föräldrar vet vi att en god natts sömn är det viktigaste för våra små.
  • BÄSTA SÖMN FÖR DITT BARN: Testad av kräsna föräldrar. Med två olika fasthetsnivåer, en flerskiktsstruktur och de bästa naturmaterialen uppfyller den här madrassen alla krav på perfekt sömn för barn.

Materialinnehåll: 100% polyuretan

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Kids Collective Barnmadrass 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera-överdrag, 10 cm hög vit utan påslakan
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare